Îngrijirea Articolelor De Piele, În Apă

Oamenii sunt speriați să spele pielea! Este o falsă problemă!

În mod normal, toate lucrurile din piele pot fi Curățate Umed procedurilor noastre de îngrijire și tehnologiilor aplicate! Este foarte important de menționat ca la curățarea chimică se pot elimina doar petele de grăsime, restul fiind impregnate in material! De asemenea, experiențele noastre arată că printr-un tratament în apă rezultatele sunt chiar mai bune decât cu un tratament în solvent organic sau în curățare chimică.

Cu toate acestea, o curățătorie chimică ar trebui să curețe lucruri simple din piele și nu îmbrăcăminte din piele, aici fiind vorba de combinații de material, accesorii și culori. Simplu înseamnă , în acest caz, numai culorile normale, cum ar fi negru, maro, bej, galben. Pielea de căprioară și pielea întoarsă pot fi CurățateUmed, cu rezultate infinit mai bune decât o curățare chimică. Produsele pe care le folosim conțin agenți de curățare și uleiuri care mențin pielea moale.

Avem expertiză și soluții pentru a atenua frecările, crăpăturile și decolorările. Înainte de tratament, articolele din piele sunt examinate și testate pentru evaluarea și tratarea corectă, asta însemnând că nu orice haină de piele poate fi restaurată!

Sfaturi utile:

   • Pielea netedă pigmentată trebuie tratată de două ori pe an cu ulei de protecție și hidroizolare. Acesta, păstrează pielea moale și o protejează împotriva umidității.
   • Pielea întoarsă și pielea de căorioară trebuie menținute înainte și vară și iarnă cu produse de protecție împotriva îmbătrânirii și decolorării. Hainele din piele întoarsă trebuie ferrite de vremea umedă. În cazul în care articolul a fost expus la apă, vă recomadăm, in cel mai scurt timp, o reabilitare a lui, in curățătoria noastră.

COSTUM DE MOTOCICLIST

Costumele pentru motociclete sunt îmbrăcăminte tradițională din piele. Acest lucru se datorează faptului că aceste costume din piele reprezintă o protecție excelentă împotriva vremii și a frigului. Pielea este respirabilă și, prin urmare, este un compromis ideal între siguranță, protecție împotriva intemperiilor și confort.

Costumele pentru motociclete, din piele, sunt în mod clar superioare celor fabricate din textile datorită rezistenței lor ridicate, la intemperii și accidente.

Pielea pentru motocicletă este, de obicei, piele de vaca. În cazuri rare, pielea de cangur, kangaroo este prezentă pe piață. Din cauza cerințelor privind protecția împotriva vremii, se prelucrează aproape întotdeauna pielea netedă. BMW vinde cu succes un costum din piele nubuck. Modelul se numește Atlantis.

Broderia costumului Atlantis de la BMW – Așezarea picăturii de apă pe pielea impermeabilă Atlantis

Costumele bine lucrate sunt impermeabile la cusături. În acest scop se utilizează fire sintetice acoperite cu bumbac. Firele din material plastic sunt rezistente la intemperii și rezistente la rupere, iar bumbacul se umflă în umiditate, prin urmare, etanșează găurile cusăturii.

Culorile închise sunt prelucrate, în mare parte. Pe culorile întunecate, insectele care s-au izbit pe costume în timpul conducerii rapide nu sunt atât de vizibile.

Pe culori luminoase, totul este mai vizibil, iar efortul de curățare este semnificativ mai mare. Pentru a reduce încălzirea intensă a pielii închise, la soare, este oferită așa-numita „piele rece”.

Acest tip de piele se încălzește mai puțin decât alte piei de culoare neagră, de aceea nu orice jachetă neagră este specială pentru motocicletă. Întreținerea costumelor se face diferențiat, în funcție de material.

Deoarece costumele pentru motociclete sunt în general conduse numai sezonier, aveți grijă cum le depozitați în timpul sezonului de iarnă. Zonele de depozitare extrem de umede (pivnițe umede), circulația aerului (punga de plastic etc.) pot duce la infestarea cu mucegai.

PETE

Petele reprezintă principal problemă la spălarea oricărui articol. Trebuie să știți că petele sunt de trei categorii:

   • Pete de pământ
   • Pete ce au la bază proteinele
   • Pete pe bază de ulei

Identificarea lor, în lipsa informației, este o activitate riscantă, în sensul că intervenind greșit, pata se permanentizează.
Este important să se stie ca nu există ,,curățitor universal,, și nici poțiuni magice. Scoaterea petelor se face, simplu și sigur, dacă sunt respectate două elemente de bază:

   • Apelarea la un specialist, fără să se intervină pe pată
   • Informarea exactă a naturii petei/mizeriei

IMPORTANT: Trebuie să se știe că niciun produs de curățare din supermarket nu se va ridica la nivelul de performanță al produselor profesionale.

Lasă un răspuns