Perdele, Textile Decorative Și Diverse

Conceptul nostru de îngrijire – BUFA CareConcept – permite curățarea materialelor din daune la foc, hoteluri, bănci și instituții publice, cluburi sportive, săli de spectacole, costume și recuzită de teatru, etc. În plus, ar putea fi necesar să se aplice un agent de întârziere temporară flăcării, așa cum este obligatoriu în toate locurile publice.

În acest scop, aplicăm produsele noastre specific, într-o baie de finisare finală. Acestea sunt foarte eficiente pe fibrele de celuloză, poliester, poliacrilonitril și amestecuri ale acestora. Efectul de încetinire a flăcării este omologat conform DIN 4102-B1.

PILOTE, PERNE ȘI PĂTURI

În general, adulții pierd prin transpirație în fiecare noapte ½ – 1 litri de apă. Aceasta este în mare parte absorbită de plăpumi și perne. Astfel de murdărie poate fi îndepărtată ideal, prin Curățare Umedă. Cu procedura noastră inovatoare este luat în considerare inclusiv aspectul igienic pe lângă prospețimea discretă obținută prin proprietățile produselor pe care le folosim.

ÎMBRĂCĂMINTE ȘI UNIFORME DE SERVICIU

Curățenia hainelor angajaților joacă un rol deosebit, deoarece aspectul lor are o influență directă asupra imaginii companiei. În acest caz, utilizarea conceptului nostru – BUFA CareConcept conduce la un rezultat perfect și este, de asemenea, axat pe conservarea îmbrăcămintei.

Această zonă include toate articolele de îmbrăcăminte din categoria “haine exterioare”. De asemenea, în acest domeniu, o mare importanță este acordată protecției fibrelor și culorii precum și a unui rezultat de curățare excelent. În acest scop folosim un detergent special pentru procese foarte delicate și ideal pentru garderoba curățabilă umed.

Acest detergent foarte activ inhibă transferul de culoare (potrivit scăderii tendinței de decolorare) și evită împâslirea lânii, datorită unui sistem tampon integrat și aditivilor de protecție a fibrelor. La temperatură scăzută, pot fi realizate rezultate excelente de curățare, fără înnegrirea tipică (redepunerea murdăriei), care apare frecvent la un nivel de apă scăzut.

SPĂLĂRI DELICATE

Îndepărtăm petele unde este necesar. Dacă aricolul cere delicatețe maximă, vom folosi procedee de spălare manuală. Cămășile vor fi apretate sau nu, după preferința clientului. Tot la cererea clientului vom parfuma cămășile cu balsamuri care nu provoacă alergii.

Rochiile de seară și de ocazie vor fi tratate cu atenție pentru a le asigura, după curățare, imaginea de prospețime. Este foarte important de știut ca o rochie de ocazie poate fi curățată, indiferent de natura petei, daca este adusă cât se poate de repede, după folosire, și fără să se intervină în vreun fel asupra ei.

Lasă un răspuns