Dezinfecția Produselor Textile și din Piele

Clienții care predau articole de îmbrăcăminte pentru tratament profesional se așteaptă nu numai la curățare dar și la o finisare bună și o îngrijire igienică.
Spălătoriile și curățătoriile profesionale care procesează îmbrăcăminte de asistență medicală și cămine de bătrâni sunt obligate de Directivele de Igienă actuale să spele și să dezinfecteze în conformitate cu lista „VAH” (fost DGHM, produsele testate de Societatea Germană pentru Igienă și Microbiologie).

Cu toate acestea, există probleme atunci când este vorba de țesături delicate care pot fi tratate numai la temperaturi scăzute.

Metoda OLDOPAL-SEPT este disponibilă pentru tratamentul igienic al articolelor de îmbrăcăminte și textilelor potrivite pentru Curățarea Umedă (îmbrăcăminte exterioară, pilote, pături, articole din lână, etc.), cât și pentru lenjeriei de asistență medicală, de spitale și cămine de bătrâni.

Pentru astfel de articole de îmbrăcăminte sensibilă, există o metodă unică de baie chimio-termal, la o temperatură de 40°C (104°F), ce garantează o igienă sigură. Metoda combină performanța remarcabilă de spălare cu dezinfectarea delicată într-o gamă de pH ușor acid.

Procedeul utilizează două componente care cuprind un dezinfectant lichid și un agent lichid special de Curățare Umedă. Eficiența metodei este confirmată de opiniile experților și include un efect bactericid, care se acoperă și tuberculoza și fungii.
Noi, Personal Cleaner, prin Curățarea Umedă obișnuită, efectuăm obligatoriu aceeastă variație de dezinfecție. Articolele parțiale de îmbrăcăminte foarte sensibilă nu pot fi comprimate prea mult în timpul curățării. Prin urmare, programele speciale de Curățare Umedă, pe care le folosim sunt adaptate la aceste articole de îmbrăcăminte sensibilă.

Lasă un răspuns