Curatatorie si intretinere haine de piele

Pielea autentica este un produs natural. Comportamentul ei, la uzura si curatare difera de cel al textilelor.

Pielea poate suferi urmatoarele modificari: se poate intinde, isi poate schimba culoarea daca au fost folosite vopseluri nerezistente la curatare, sa aiba diferente de culoare daca a fost procesata cu mai multe bai de curatare, sa aiba semne de deteriorare daca a fost expusa la lumina, sa aiba pete datorita agentului adeziv scurs, sa contina defecte datorate lacrimilor, intepaturilor si taieturilor, sa fie desfacuta si jupuita, sa contina cute groase si matuiri, sa aiba semne de utilizare ( ex: cusaturi desfacute si pete fixate ).

In functie de situatia obiectelor si momentul interventiei, sunt posibile metode de procesare pentru curatarea hainelor si articolelor de piele.

Toate hainele si lucrurile din piele pot fi curatate cu tehnologia si conceptele profesionale de ingrijire adoptate de PERSONAL CLEANER.

Experientele noastre arata ca printr-un tratament in apa rezultatele sunt chiar mai bune decat cu un tratament in solvent organic ( curatare chimica ).

Prin procedeele pe care le folosim, putem asigura curatarea si spalarea eficienta a hainelor de piele neteda, piele intoarsa, costume de motociclist precum si aplicatiilor din piele de pe diferite obiecte.

Lasă un răspuns