Daunele Provocate De Produse De Îngrijire a Pielii

Produsul de îngrijire a pielii trebuie să fie selectat în mod adecvat în funcţie de tipul şi starea corespunzătoare a pielii. O unsoare pentru piele, utilizată pe o piele nubuck generează pete. Un produs de impermeabilizare este inutil pe pielea din maşină, deoarece este oricum rezistent la apă, prin finisajul de protecţie.

Utilizarea unui produs de curăţare foarte puternic, poate curăţa anumite tipuri de piele delicate, dar petele pot rămâne sau pot creşte pe pielea poroasă. Prin urmare, potrivirea produsului de curăţare şi întreţinerea corectă a tipului de piele, sunt foarte importante.

Pielea este aleasă de designeri, iar alegerea pielii nu se face după testarea prealabilă a ei. Moda este o afacere care se derulează rapid şi clienţii nu sunt informaţi despre întreţinerea pielii, de aceea este important să se folosească produse adecvate de întreţinere şi restaurare.

Aplicarea cu moderaţie, de răşină şi ceară de întreţinere, poate ajuta pielea să respire, de aceea efectul se va vedea mai mult pe pielea utilizată şi nu pe cea nouă (costum de motociclist sau încălţăminte), care va rămâne unsuroasă şi va avea un aspect neplăcut.

Există multe produse de întreţinere care se aplică pe aceiaşi suprafaţă, dar utilizarea produsului fiind diferită, rezultatul nu va fi cel aşteptat.

TESTAREA PRODUSELOR DE ÎNGRIJIRE A PIELII

Testele produselor de îngrijire a pielii se schimbă constant. Acest lucru nu se datorează modificării dese a produselor. Pielea este disponibilă în diferite tipuri şi condiţii şi există diferite domenii de aplicare. Pielea poate fi mată sau lucioasă, moale sau tare, pigmentată sau poroasă. Există variante şi calităţi infinite. Pielea poate fi veche sau nouă, deteriorată sau nedeteriorată, aceasta poate fi folosită în interior sau exterior, numai pe vreme bună, sau, poate fi expusă permanent la umiditate.

Un test de produse de îngrijire din piele trebuie să ia în considerare toţi parametrii. Cea mai mare parte a testelor se face pe un singur tip de piele şi doar cu cateva caracteristici de calitate. Prin urmare, rezultatele testelor diferă întotdeauna. În funcţie de tipul de piele, starea pielii, utilizarea şi parametrii de testare, rezultatele testelor produselor de întreţinere a pielii se schimbă mereu.

Cel mai important, pentru utilizator, este prelungirea duratei de viaţă a produselor din piele, de aceea este foarte importantă alegerea produsului adecvat. Testele produselor nu conţin acest aspect, de aceea este importantă apelarea unui specialist în domeniu.

Lasă un răspuns