Concursul lunii AUGUST: Summer Black Week la Lenjerii de pat Outlet

Pentru ca e vara, pentru ca inca nu ne-am saturat de mare, pentru ca ne place Grecia, sponsorul nostru, Lenjerii de Pat Outlet, s-a gandit sa isi recompenseze clientii trimitandu-I GRATIS la plaja. In acest sens a lansat campania Summer Black Week.

Clientii ce vor cumpara produse din promotia 1+1 Gratis in perioada 21 si 27 august si vor ridica comenzile, vor intra in tragerea la sorti din data de 1 septembrie si unul din ei va castiga o excursie pentru 2 persoane cu tot cu transport pt 7 nopti in Grecia

 Si pentru ca oferta este atat de atragatoare, am ales ca si de data asta sa o popularizam cu ajutorul vostru, al bloggerilor. Pe scurt, va invitam, cu mic cu mare, la concurs.

 Iata regulile:

  1. Scrie un articol de minim 300 de cuvinte si anunta cat mai multi prieteni despre campania Summer Black Week
  2. Pune in articol o mentiune la promotia 1+1 Gratis si la Campania Summer Black Week cu link catre lenjeriipat-outlet.ro ( linkul poate fi pe cuvintele 1+1 Gratis sau campania Summer Black Week)
  3. Pune pe blog widget-ul Summer Black Week pe perioada de desfasurare a concursului de luna aceasta (il poti lua de aici)
  4. Inscrie articolul in Concurs AICI: INSCRIE UN ARTICOL

Ca de obicei avem premii substantiale, pentru a va motiva participarea si implicarea!

Premii GARANTATE:

Toti participantii vor primi un voucher de 50 de lei pentru cumparaturi pe lenjeriipat-outlet.ro, dar cei mai buni dintre ei vor fi recompensati suplimentar cu PREMII CASH astfel:

Premiul 1 – 1000 de lei – pentru bloggerul si articolul care va atrage, la randul sau, cei mai multi participanti. In acest sens, modulul de inscriere in concurs a fost modificat, prin adaugarea unei mentiuni suplimentare ” De unde ai aflat despre Concursul de blogging?” in care participantii vor putea sa mentioneze unde au gasit recomandarea de a se inscrie.

*In caz de egalitate va fi premiat bloggerul care a adus cei mai multi participanti NOI fata de lunile anterioare. 

Premiul 2 – 600 de lei – pentru articolul cel mai incitant, care te face sa-ti doresti produsul atat de mult, incat sa intri pe site-ul sponsorului sa il cauti –  apreciat de Lenjerii de Pat Outlet

Premiul 3 – 400 de lei – acordat celui mai popular articol! Articolul care a strans cele mai multe comentarii pe blogul pe care a fost publicat.

  *articolele care nu respecta modalitatea de inscriere in concurs nu vor putea fi premiate

Concursul se va incheia pe data de 27 august, ora 23,59, iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 15 septembrie 2014.

Lasă un răspuns