exercitii acasa celulita dans

Exercițiile de sală, pentru reducerea celulitei

În termeni simplii, orice exerciții, indiferent dacă utilizați o bandă de alergat, stair-master, dacă ridicați greutăți, faceți întinderi utilizând benzi sau pedalați la bicicletă, sunt bune pentru voi. Orice lucru care arde grăsimile, vă menține mușchii în formă, menține elasticitatea pielii și vă permite să transpirați, este bun pentru voi. Există multe modalități de a face exerciții la sală. Poate aveți vreun exercițiu nou pe despre care ați citit pe livestong, sau exerciții pentru reducerea celulitei, grăsimilor și așa mai departe. Obiectivul este să vă mișcați.

Cu acestea spuse, deși poate suna de modă veche și extrem de simplu, mersul pe jos este o sursă excelentă de exerciții pentru a elimina celulita. Este ușor de făcut, nu aveți nevoie de echipamente speciale sau de sală, și îl puteți face oriunde. Simplul act de a merge pe jos, în aer liber și a permite elevarea ratei cardiace, poate funcționa pentru a îndepărta celulitei.

Exerciții pentru acasă, pentru celulită

Asemeni informațiilor cu privire la exercițiile pentru sală, tot ce vă pune corpul în mișcare și vă face să respirați greu, este un lucru bun. Acest lucru este adevărat când sunteți acasă. Găsiți o rutină de exerciții care funcționează pentru voi și faceți-le chiar în sufragerie.

Dacă aveți o piscină, încercați să faceți mișcări de salt în apă adâncă, timp de 2 minute. Este mult mai greu decât pare. Sau, în timp ce vă uitați la TV, faceți 30 de ridicări ale picioarelor, în timp ce vă țineți de marginea canapelei sau ridicați piciorul în spate. Devine din ce în ce mai greu, după aproximativ 20.

Sau dacă vă simțiți flexibile, așezați-vă pe mâini și genunchi, ca un câine. Încercați să vă mențineți echilibrul în timp ce ridicați un picior în spate, încercând să îl împingeți înspre tavan. Schimbați și faceți același lucru cu celălalt picior. Faceți 15-20 cu fiecare picior. Le veți simți.

exercitii acasa celulita dans

Exerciții pe saltea, pentru celulită

Recent, utilizarea saltelelor de spumă a crescut în popularitate, când vine vorba de eliminarea celulitei. Pentru cele dintre voi care nu au văzut una, acestea sunt piese rigide de spumă, de formă rotundă, tubulară. Sunt ieftine și ușoare.

Exercițiile de mai jos ajută la masarea zonelor afectate, lucru care contribuie la ruperea fibrelor din țesutul conjunctiv. Acest masaj ușor sporește și circulația în zonă. Persoanele cu piele și mușchi sensibili probabil că se întreabă, oare exercițiile de rostogolire, pe o saltea cu spumă, pot ajuta cu celulita dureroasă? Răspunsul este un da răsunător.

  1. Coapsa exterioară – Stați pe o parte și așezați salteaua sub coapsa exterioară. Rolați-vă piciorul, permițând saltelei să îl maseze. Dacă simțiți oricât de puțină durere, opriți-vă și masați zonele sensibile timp de câteva secunde. Acestea sunt zonele cu țesut mai strâns. Devine mai ușor după ce faceți exercițiul o vreme.
  2. Fese – Așezați-vă pe spate și plasați salteaua sub osul șoldului. Rolați înainte și înapoi, permițând saltelei să maseze fesele. Acest lucru necesită puțin echilibru, dar vă veți obișnui.
  3. Coapsele frontale – Acesta este cel mai ușor exercițiu. Stați cu fața în jos și așezați salteaua sub coapse. Utilizând mâinile ca punct de echilibru, rolați înainte și înapoi, permițând saltelei să vă maseze coapsele frontale.

Dacă faceți aceste exerciții timp de doar 20 mintue pe zi, veți putea observa rezultate în cel mai scurt timp.

 

Lasă un răspuns