Cum iti personalizezi viata cu ajutorul produselor PhotoFancy

Site-ul e bine pus la punct si de bun gust. La prima vizita sare in ochi optiunea gratuita de editare foto online si nu trebuie sa fii vreun Picasso pentru ca totul e conceput astfel incat un novice sa poata sa prelucreze imagini confortabil. Tu esti arhitectul, tu vii cu ideea, tu pregatesti design-ul, ei executa.
Si poti personaliza dupa bunul plac orice obiect la care te poti gandi intrucat oamenii acestia sunt profesionisti si nu umbla cu jumatati de masura.

Prelucrarea fotografiei

  • încărcare şi prelucrare
  • Garantat gratuit – incl. descărcare
  • Corectură profesională cu un singur click
  • Efecte extraordinare pentru prelucrarea fotografiilor
  • Decoruri şi rame ieşite din comun pentru fotografia ta
  • Motive cu nume magice (MagicName

Cele mai frumoase cadouri personalizate vin din inima.

Am cateva exemple de cadouri personalizate pentru voi

Cană pentru bere sau halbă cu fotografia proprie –  Preferi forma clasică a cănii pentru bere sau halba mare? Aici poţi alege ce halbă doreşti să creezi şi să transmiţi spre imprimare cu propria fotografie sau cu un motiv ales de tine.

Cană cu fotografie cu propriul motiv – Începe-ţi ziua în felul tău. De la salutul afectuos sau cadoul potrivit cu ocazia căsătoriei până la inscripţia vizuală: “Cana mea”! Aici găseşti căni cu fotografie pe care le poţi crea singur(ă), după dorinţele şi imaginaţia ta.

Tricouri personalizate imprimate cu fotografia sau textul tău – Personalizează-ți acum online propriul tricou! Cu fotografiile, textele sau modelele tale.

Creează-ţi propria husă de telefon cu fotografie – Creează-ţi simplu online propria husă personalizată pentru telefonul mobil cu propria fotografie. Dăruieşte cadouri foto unicat sau creează-ţi un smartphone inconfundabil. Alege între husă tip “backcover” (capac spate) sau husă cu protecţie de jur împrejur de tip “flip case” cu propria imagine.

Idei sunt fara numar numai sa avem cui sa-i daruim un cadou…..dar pana la urma si pentru noi putem sa ne facem cadouri,nu trebuie sa asteptam sa ne faca cineva de exemplu o cana din care sa ne bem cafeaua in fiecare dimineata.

Toate obiectele din jurul tau sunt in acest moment negraitoare. Au nevoie de o atingere prin care sa inceapa sa transmita un mesaj. Si totul poate incepe sa vorbeasca despre tine.

Lasă un răspuns