Este Kendrick Lamar cel mai bun rapper în viață?

Reputația lui Lendrick Lamar îl precede, dar cât de multe ști despre artist și despre opera sa? Cu siguranță este greu de crezut că va împlini doar 33 de ani pe 17 iunie, deoarece a creat deja o moștenire imensă care, în general, ia întreaga viață a oamenilor, sau moartea lor prea bruscă, pentru a le realiza.

Există puțini artiști la fel de respectați precum K-Dot, fiind atât rapperul unui rapper, cât și aproape alegerea hip-hop-ului pentru fiecare fan pop. Kendrick Lamar Duckworth (puteți ghici de ce a renunțat la prenumele său) menține minunea integrității lirice a rap-ului, oferind în același timp loviturile pe care organismul tuturor le dorește.

Chiar și Miley Cyrus i-a plăcut lui Kendrick Lamar în acea perioadă infamă din 2017, unde a decis să renunțe la implicarea sa în hip-hop. Fosta cântăreață iubitoare de twerk a spus că nu mai este interesată de rap din cauza mesajelor sale materialiste și motivate de sex, dar a declarat pentru Billboard: „Îmi place și noua piesă a lui Kendrick [Humble].„ Arată-mi ceva natural. ca un ** cu niște vergeturi. „Îmi place asta”. Ea s-a plâns că genul s-a concentrat prea mult pe mașini, lucruri scumpe și obiectivizarea actelor sexuale.

Mulți au acuzat-o pe Cyrus că este insensibil din punct de vedere cultural în comentariul ei, deși a lovit ceva important, care este că Lamar iese mereu în evidență. Chiar și el critică multe dintre capcanele stereotipice de care se încadrează hip-hop-ul. În același timp, acesta provoacă, îmbunătățește și apără genul.

Născut dintr-un tată care a fost implicat în bande și dintr-o mamă numită după compozitorul american Eddie Kendricks din The Temptations, creșterea lui Lamar a fost un amestec de străzi Compton și expresie muzicală. El a părăsit primul său proiect de lungă durată când avea doar 16 ani, un mixtape intitulat „Youngest Head N – a in Charge (Hub City Threat: Minor of the Year)” sub pseudonimul K-Dot și a fost semnat în curând cu Top Dawg Entertainment .

Cu fiecare an, mixtape, album, coloană sonoră și lungmetraj, Lamar își perfecționează talentul deja ascuțit, iar impactul său asupra lumii muzicii, politicii și culturii este tangibil. Complexitatea sa profundă morală și abilitatea sa politică merită o privire mai atentă, în special după ce a făcut istorie ca primul artist hip-hop care a câștigat premiul Pulitzer.

Lasă un răspuns