StilMasculin.ro – stilistul virtual al bărbaţilor

Deşi eu sunt băiatul cu IT&C-ul, astăzi o să vă prezint un blog care, mie personal, îmi place foarte mult pentru că sunt bărbat şi am pretenţii, pentru că fac parte din categoria celor care au grijă cât de cât de imaginea afişată în societate şi nu numai.

Stilmasculin.ro, pentru că despre el este vorba, prezintă tot felul de sfaturi pentru ca noi, bărbaţii, să avem o imagine cât mai bună zi de zi. Deşi aud unele femei spunând: „A! Noua nu ne plac metrosexualii.”, nu ştiu câte ar ieşi cu un bărbat neîngrijit şi cu o atitudine de bădăran.

Pe acest blog, puteţi găsi recomandări privind îngrijirea corporală, totul despre piercing-urile masculine sau vestimentaţia potrivită unei anumite vârste. Nu lipsesc idei despre ceea ce trebuie pus în bagajul pentru o călătorie, utilitatea mustăţii şi nu în ultimul rând, cele mai noi tendinţe în modă masculină. În cazul în care eşti curios dacă dungile mai sunt sau nu la modă şi cum să te îmbraci în funcţie de anotimp, atunci ar trebui să dai o raită pe acest blog.

Cei care nu ştiu să aleagă un parfum sau să le deosebească pe cele de calitate de restul, sunt invitaţi să citească articolele dedicate subiectului şi cu siguranţă, atunci când vor intră într-un magazin cu cosmetice, se vor uita cu siguranţă altfel la vitrinele cu parfumuri masculine.

Ce îmi place

Utilitatea blog-ului. Articolele sunt foarte bine scrise, iar explicaţiile sunt date în detaliu pentru a putea înţelege oricine, iar cei care nu ştiu mare lucru despre stilul vestimentar să poată învăţa un minimum necesar de lucruri pentru a avea o prezenţă mai plăcută.

Ce nu îmi place la acest blog, este layout-ul mult prea static pentru un site de fashion, iar o îmbunătăţire a părţii grafice ar aduce cu siguranţă un număr mult mai mare de cititori şi i-ar creşte notorietatea.

Un lucru care iar îmi displace este frecevenţa postărilor de până acum. Aceasta este destul de mică faţă de un blog normal, deşi dacă ne uităm în arhivă au existat şi luni cu postări mai dese.

Ce aş vrea să mai văd

Ştiri despre trendsetter-i, o istorie a modei masculine, mici cancan-uri despre anumite produse. Şi în mod clar, frecvenţă ridicată a postărilor.

Lasă un răspuns