Secret Agent Clank

Secret Agent Clank este un joc din seria “Ratchet & Clank” spre deosebire de celelate jocuri din acestă serie, personajul principal acum este roboţelul Clank. El porneşte într-o aventură de-a lungul galaxiei pentru a dovedi nevinovăţia lui Reatchet căruia i se înscenează un furt şi este închis.

Personajul principal al acestui joc este Clank, el joacă rolul unui agent secret, un fel de James Bond. Acesta dispune de multe arme care le câştigă de-a lungul jocului, acestea se upgeadează cu cât le folosiţi mai mult. Printre armele lui se numără  Tie-A-Rang, Cufflink Bomb, Blowtorch Briefcase, Tanglevine Carnation(preferata mea), ThunderStorm Umbrella, Holo-Knuckles. Deasemenea el dispune şi de câteva gadgeturi pentru spioni cum ar fi un stilou ce poate neutraliza razele laser sau un “Holo-monocle” care cu ajutorul lui se poate dechiza în roboţii pe care îi vede.

În timpul nivelelelor va trebuii să treceţi pste diferite provocări, cum ar fi, pentru a deschide o uşă trebuie să rezolvaţi un puzzle sau pentru a trece peste reaze laser să apăsaţi anumite combinaţii de taste.

Clank nu este singurul personaj cu care vă veţi juca. În unele misiuni veţi juca în rolul lui Ratchet care e închis şi trebuie să vă luptaţi cu toţi deţinuţi pe care acesta i-a închis. La rândul lui şi Ratchet dispune de multe arme cum ar fi   OmniWrench 10K, Dual Lacerators, Shard Gun sau Walloper.

Căpitanul Qwark este un alt personaj care încearcă să fure toată faimă lui Clank, el inventează diferite poveşti pe care un scriitor le notează. Cea mai interesantă scenă cu el este cea de la operă în care el cântă câteva presupuse aventure de-ale lui.

Clank are şi ceva ajutoare, adică 3 roboţei “Gadgebots” cu care va trebuii să străbateţi câteva nivele pentru  a-l scoate pe Clank din încurcături.

În total sunt 30 de misiuni destul de distractive. Jocul desi pare a fi unul pentru copii, nu este, are o dificultate destul de mare.

Lg optimus 2x cm9 Ice Cream Sandwich

In sfarsit si minunatul meu telefon a intrat in rand cu noutatile. Desi acest nou mod de operare Ice Cream Sandwich se gaseste numai pe terminalul Google Nexus (Samsung Nexus) el se afla in dezvoltare pe ami multe terminale datorita celor de la Cyanogen.  Asadar pe data de 12 februarie 2012 a fost dezvaluita prima versiune Alpha pentru Lg Optimus 2x si Lg optimus G2x (versiunea de la T-mobile). Mai sus aveti cateva Screenshot-uri de pe telefonul meu cum arata si cat de mandru sunt de el. Desi e in versiunea de inceput se misca foarte bine, putand spune ca dintre toate Rom-urile incercate acesta e cel mai rapid, mai spectacular si inovator.  Sa speram ca Arcee si dexvoltatorii acestui Rom vor lucra in continuare si vor aduce inbunatatiri si elminarea defectelor. In urmatorul link http://rootzwiki.com/topic/18090-cyanogenmod9-for-o2x-and-g2x-selfkang1/ gasiti articolul original unde a fost postat acet Rom inovator si discutiile aferente. Pentru cei ce vor sa incerce acest nou rom pot sa intre pe pagina mai sus specificata sau sa comenteze in josul acestui articol si in limita timpului liber voi da raspunsurile necesare. Bafta.

Lasă un răspuns