Heinner HFF-160A+

Congelatorul este absolut esential pentru orice familie, indiferent din cati membri este alcatuita aceasta. Astfel, acesta permite depozitarea eficienta a diverselor tipuri de alimente pentru o perioada indelungata de timp. Congelatorul Heinner HFF-160A+ este un model care a devenit destul de indragit si de frecvent achizitionat. In plus, beneficiaza de un excelent raport calitate – pret.

Heinner-HFF-160A-deschis

Despre Heinner HFF-160A+

Atunci cand congelatorul incorporat in frigider nu mai este de ajuns, se opteaza pentru investitia in unul individual. Acesta, de altfel, poate fi depozitat in orice incapere, intocmai pentru ca nu vei dori, in mod cert, sa ai in orice clipa accesul direct la el, cum se intampla de exemplu, in cazul frigiderului. In plus, designul lui clasic ii va permite sa fie depozitat in orice loc, intocmai pentru ca se va potrivi oricarui spatiu.

Prezenta unui congelator precum e Heinner HFF-160A+ este absolut necesara, mai ales daca in casa se gateste frecvent sau daca din familie fac parte numerosi membri.

Heinner-HFF-160A

Descopera eficientele congelatorului Heinner HFF-160A+

Fara nicio urma de indoiala, congelatorul Heinner HFF-160A+ se afla in momentul de fata in casele multor persoane care aveau nevoie de un spatiu in plus de depozitare a diverselor alimente. Eficienta, accesibilitatea pretului si designul sau placut au atras atentia numeroaselor familii care si l-au dorit in propria locuinta.

Acest model impresioneaza placut prin volumul sau net total de 160 l si volumul sau brut total de 180 l. Asftel, este suficient de incapator cat sa depoziteze cantitati destul de insemnate de alimente de tot felul. In plus, dat fiind faptul ca este dotat cu 5 compartimente, preparatele pot fi asezate in functie de preferintele fiecaruia. In plus, temperatura dorita poate fi selectata manual, astfel incat alimentele sa fie pastrate in conditiile dorite. In plus, dimensiunile sale ii permit sa fie asezat chiar si in spatiile nu foarte largi: 144 x 55 x 55 cm (l x L x A).

Cu toate acestea, poate fi depozitat absolut in orice incapere din casa, mai ales ca produce foarte putin zgomot. Astfel, linistea va prima in orice locuinta. Mai precis, nivelul de zgomot produs de congelatorul Heinner HFF-160A+ este de doar 53 dB.

In plus, acest model beneficiaza si de un dispozitiv de recirculare a apei, insa si un design ECO egonomic.

Pe cat este de calitativ si de perfect functional, pe atat este si de placut din punct de vedere al design-ului. Acesta este de culoare alba, are un tip de deschidere standard pe partea dreapta, beneficiaza de usi reversibile, de un maner, precum si de un termostat reglabil. In plus, designul ii permite proprietarului sa il curete rapid si eficient.

In urma achizitiei facute, clientii s-au declarat deosebit de incantati de investitia facuta. Congelatorul Heinner HFF-160A+ impresioneaza placut prin spatiile multiple de depozitare din interior, prin silentiozitate, insa si prin accesibilitatea pretului. Mai precis, acest model beneficiaza de cel mai bun raport calitate – pret de pe piata in momentul de fata. Asadar, nu ramane decat sa analizezi piata, sa compari produsele, iar in final sa iei cea mai buna decizie pentru tine.

Lasă un răspuns