titan gel si marirea penisului

Care sunt ingredientele din compozitia TITAN GEL?

Va scriam aici despre marirea penisului, iar dupa scurt timp am aflat despre Titan Gel. Printre  numeroasele suplimente de stimulare masculina care sunt produse si mai apoi vandute barbatilor cre sufera de diferite afectiuni sexuale, multe nu isi respecta prmisiunile facute si nu ofera nici un rezultat care sa fie eficient.

Principala cauza a acestor neajunsuri este faptul ca acestea sunt create in mod obisnuit folosind multe ingrediente chimice artificiale care nu sunt deloc bune pentru sanatate. Dar suplimentul de stimulare masculina Titan Gel este un produs ce a fost creat dintr-un amestec de ingrediente naturale si plante, a caror capacitate de a stimula libidoul si abilitatile sexuale a fost dovedita din punct de vedere clinic. Principalele ingrediente ce au fost folosite pentru a crea acest supliment puternic sunt, dupa cum urmeaza.

titan gel si marirea penisului

Am gasit pe Internet ingredientele Titan Gel  dar nu sunt sigura ca sunt cele reale:

  1. -Yohimbe (scoarta): scoarta copacului Yohimbe este folosita pentru a extrage Yohimbina, care este principalul ingredient ce are rolul de a trata disfunctiile sexuale si de a imbunatati starea generala de sanatate. Are capacitatea de a actiona ca un afrodiziac si de a iti stimula apetitul sexual, astfel incat sa ai o dorinta mai arzatoare de a face sex. Iti imbunatateste libidoul si stimuleaza fluxul de sange in regiunea penisului, astfel incat sa poti avea erectii masiva care sa reziste pana cand partenera ta este complet satisfacuta. Titan Gel are, de asemenea, capacitatea de a suplimenta aportul de substante nutritive in corp, astfel incat sistemul endocrin sa poata functiona asa cum trebuie.
  2. -iarba tapulu: aceasta planta este folosita de secole intregi in medicina traditionala chinezeasca, datortia numeroaselor sale proprietati benefice pentru sanatate, printre care se numara si un efect pozitiv asupra libido-ului si a rezistentei fizice. Are si proprietati afrodiziace si are de asemenea capacitatea de a iti oferi mai multa energie fizica si rezistenta la efort, pentru a face sex cu mai multa intensitate, pentru ca acest ingredient este de asemenea util si in stimularea libidoului. Poate trata si disfunctia erectila, pentru ca poate mari fluxul de sange in regiunea penisului. Titan Gel te poate ajuta sa ai erectii mai mari si mai puternice, pentru a te putea bucura de o experienta sexuala mai intensa, cu orgasme de durata mai lunga. De asemenea, poate imbunatati lungimea si grosimea penisului.
  3. -L- Arginina: acest amino acid semi esential este destul de important pentru mentinerea sanatatii sexuale. Are un efect foarte pozitiv asupra circulatiei sangvine, ceea ce permite un flux mai bun de sange in tot corpul si in special in regiunea penisului. Atunci cand circulatia sangvina este mai buna, ai parte si de erectii mai puternice, care dureaza mai mult timp. Ajuta de asemenea la tratarea sau chiar la prevenirea disfunctiei erectile cu Titan Gel. De asemenea, poate stimula nivelele de energie fizica si de rezistenta la efort.
  4. -Ginkgo Biloba: are rolul de a mari aportul de oxigen din corp, in special in creier, ceea ce va face ca tu sa ai mai multa energie, sa ai o atitudine mai pozitiva si o dorinta mai accentuata pentru sex. Are capacitatea de a stimula circulatia sangvina si de a oferi un flux mai bun de sange in zona penisului, ceea ce iti va oferi si erectii de mai buna calitate. De asemenea, poate ajuta si la  stimularea fertilitatii tale.

 

Voi ce stiti despre Titan Gel? Functioneza? Este un supliment bun pentru marirea penisului?

Lasă un răspuns