marirea penisului si marimea sa medie

Cat de mare trebuie sa fie penisul?

Oferind o medie nu ofera informații extra pentru a determina dacă ai penisul mare, foarte mare sau ciudat de mare. După toate, dacă ai un penis erect cu lungimea de 20cm, dar numai 20% din populatie sunt de aceeași lungime sau chiar mai mari, te poți considera special?

Sa renunțam la medii și să ne concentram atenția la ce este cu adevărat important : procentul de bărbați cu o mărime specifica al penisului. Făcând acest lucru aducem noi lucruri în ecuatie- pentru ca este acea exclusivitate de a te afla în topul acelor puține procente ce separa pe cei cu penisul foarte mare, de cei cu penisul puțin mai mare decât media.

Să ne întoarcem la acele doua studii și sa studiem mai bine procentele:

Spărgând masuratorile prezentate de marirea-penisului.net, în procente au ieșit urmatoarele rezultate:

  • doar 11.8% dintre bărbați au avut penisul mai mic de 14 cm
  • un procent imens de 65.7 % au masurat intre 14 și 16.5 cm
  • 22.7%  au masurat 17cm sau mai mult de 17cm.

Deci confirm studiului făcut de Kinsey, dacă ai penisul de 17 cm, esti mai dotat decât 77.3% dintre bărbați și te pune într-un grup destul de exclusivist.

Sapam chiar și mai adânc…. Haideți să ne uitam la cei 22.7% dintre bărbații ce au un penis de 17 cm sau mai mare

marirea penisului si marimea sa medie

Conform statisticilor Kinesey

  • sa ai un penis erect cu lungimea de 17,8 cm, te incadrezi în top 17%- cu alte cuvinte, penisul tău este în mod statistic mai mare decât 83% dintre bărbați
  • un penis erect cu lungimea de 18,4 cm, te plaseaza în top 7,5%  – asta înseamnă ca ești mai mare decât 92,5 % dintre bărbați
  • un penis cu lungimea de 20.3 cm te plaseaza în top 1.8%.

Dacă ar fi sa te compari cu statisticile oferite de Life Condoms, un penis erect cu lungimea de 17,8 cm te pune într-un grup și mai exclusivist, conform masuratorilor a celor 300 bărbați au ieșit urmatoarele rezultate:

  • doar 4.5% dintre bărbați au penisul de 17,8 cm
  • un minuscul 0.8% dintre bărbați măsoară peste 20cm.

…cu alte cuvinte, cei cu un penis de peste 20 cm sunt mai mari decât 99.2% dintre bărbați.

Deci răspunsul?

Sa punem aceste descoperiri în perspectiva. Luând procentele oferite de aceste doua studii, am rămas cu o certitudine statistica cum ca un penis de 17,8 cm te plaseaza în top 4.5-17% din populatie.

Dar dacă ai puțin peste 17.8 cm, numărul de bărbați ce împart acest numar cu tine scade dramatic. Dar dacă penisul tău măsoară 18,4 cm poți spune cu mandriue ca 9 din 10 bărbați o au mai mica decât tine.

Dar dacă o ai de peste 20 cm!?

Ei bine…wow…cu ușurința ești în top 2%- același procent care în termeni de IQ te-ar pune în grupul Mensa, sau în termeni de bani te-ar pune în grupul elita ce controleaza 90% dintre bogatiile lumii.

Lasă un răspuns