Beko DBK 386 WDR+

Beko DBK 386 WDR+ pentru voi

Chiar daca majoritatea cazurilor in care se vorbeste despre prezenta sau utilizarea unui frigorific au legatura si cu partea de casa si de bucatarie se pot sesiza cazuri in care un astfel de model poate fi prezent in cadrul unui sediu de firma sau a spatiului de recreere sau de servit masa la munca. Ceea ce poate fi insa un lucru foarte avantajos este ca modelul ales pentru o astfel de utilizare sau pentru o astfel de prezenta sa fie unul modern si performant in acelasi timp. Se poate ca un bun exemplu sau ca un model ce se incadreaza in aceasta gama sa fie si Beko DBK 386 WDR+ insa asta trebuie sa decida fiecare posibil utilizator.

Acum la interiorul Beko DBK 386 WDR+

Tot in privinta deciziilor ce trebuie luate cu privire la alegerea acestui model Beko DBK 386 WDR+ trebuie sa vedeti si partea de contructie a sa si nu datorita designulul elegant si modern in acelasi timp ci mai de graba datorita spatiului de care are nevoie pentru instalare. Dimensiunea detinuta este elementul care va poate ajuta in directia alegerii sau analizei pentru instalarea acestui model si asta pentru ca masoara undeva la 201 cm in inaltime, 60 cm in adancime iar in latime 59.5 cm. Un gabarit putin mai impunator va insemna pe langa un spatiu mai mare de asezare si un spatiu mai mare de stocare a oricaror produse si alimente doriti sau considerati necesar.Beko DBK 386 WDR+

Daca am vazut constructia trebuie sa vedem si functionarea iar aceasta trecere tine tot de unele elemente exterioare detinute de Beko DBK 386 WDR+ si veti avea in primul rand partea de dozator de apa pe care il puteti utiliza si care este cu atat mai bun si avantajos cu cat temperatura de afara este mai ridicata. In cazul in care pentru uni dispencerul de apa nu este ceva care sa ii surprinda placut poate o va face displayu LCD a acestui model si posibilitatea de a controla foarte exact si avantajos intreaga functionare.

Fiind vorba despre o combina frigorifica veti avea de vazut atat partea de frigider cat si partea de congelator iar fiecare dintre cele doua compartimente detine unele specificatii foarte avantajoase. In privinta congelatorului ceea ce veti putea identifica este in prima faza capacitatea de 90l iar mai apoi puteti trece la prezenta celor patru compartimente sau poate la capacitatea de congelare de 5kg in 24h. Daca ne referim la frigider specificatiile stau de regula in sensul ca veti avea un volum net de 235l, un numar de 7 rafturi pe usa dar si 4 rafturi din sticla si un compartiment pentru fructe si legume. Pe langa toate aceste elemente aducerea in discutie a faptului ca usile Beko DBK 386 WDR+ sunt unele reversibile, ca veti avea o functie de super congelare sau un sistem antibacterian sunt doar detalii. Poate va conta mai mult prezenta unei functii Active Fresh Blue Light, a celei voice recorder autonomia de pana al 18h fara curent electric si eficienta energetica specifica clasei A+.

Lasă un răspuns