DESPRE MINE

  Salut! Probabil primul lucru pe care l-ai făcut de când ai intrat pe blogul meu a fost să te interesezi cine sunt și să afli câte ceva despre mine 🙂

Numele meu este Ciprian Brebu și probabil mă cunoști de la vreun eveniment, vreo avanpremieră de film o călătorie sau de ce nu, un proiect la care am colaborat împreună. Dacă nu mă cunoști înseamnă că ai tot timpul din lume să îți dai seama de cine sunt și cu ce mă ocup.

Sunt pasionat de tot ceea ce înseamnă design interior având o vastă experiență și tot odată fiind implicat în mai multe proiecte.

Din postările mele îți vei da seama că sunt o persoană sociabilă, openmind, cu simțul umorului bine dezvoltat.

Eu zic să lăsăm vorbăraia asta lungă și să scriem sau să citim câteva articole din secțiunea “SCRIU DESPRE” !

Arta lemnului! Asta numesc eu un adevarat talent!

Arta lemnului! Astazi vreau sa va prezint ceva ce mi s-a parut fascinant. Ceva demn de “Oamenii au cu adevarat talent”! O sculptura facuta in ani de zile dar care probabil a lasat pe multa lume cu gura cascata. La mine daca stau bine sa ma gandesc e vorba doar de fotografii. Oare cei ce au vazut aceasta minunatie cum au reactionat? Cum au reactionat cand au vazut ce inseamna arta lemnului? Cred ca multi dintre ei au spus ca asa ceva nu poate fi facut de mana omului, ca poate fi facuta doar de un robot, un CNC.

Sincer, pentru inceput si eu am gandit la fel. Dar oare chiar nu exista in lumea asta cineva capabil sa faca o astfel de opera? Eu zic ca exista!

 Deja sunt arhi-saturat de acei oameni ce merg la diverse emisiuni televizate si se declara ca au talent. Sincer niciunul din toate care le-am vazut la “Romanii au talent” nu m-a impresionat. De ce? Foarte simplu: Pentru faptul ca, dupa parerea mea oricine poate sa faca ce fac ei, cu putina munca si un strop de ambitie. Toata lumea poate sa sara, sa danseze, sa faca trucuri mintale…dar nimeni nu se poate pacali singur. Daca nu ai rabdare sa faci asa ceva, nu vei reusi niciodata!

Pozele acestea au reusit sa imi arate ca autorul fie este foarte talentat, fie este extrem de tipicar. Sincer, eu mai mult ca sigur nu sunt in stare sa ascut un creion, deci clar nu pot sa fac asa ceva 🙂

Daca priviti pozele cu atentie o sa vedeti ca toate piesele sunt lucrate pana la cel mai mic detaliu! Cu adevarat o pot numi arta lemnului!

Voi cum ati reactiona daca la o expozitie ar aparea un astfel de exponat? Daca v-a placut articolul nu ezitati va rog sa intrati pe pagina de facebook sa dati like!

Lasă un răspuns