cum-sa-achizitionezi-o-masina-de-spalat

Cum sa achizitionezi corect o masina de spalat

Când investiți într-o mașină de spălat nouă, conteaza foarte mult si ce produs alegem. În primul rând, veți lua în considerare tipul de mașină pe care il doriți – cu încărcare verticala sau cu incarcare frontala. Bugetul, desigur, este o altă preocupare (o mașină de dimensiuni mari poate costa oriunde de la 400 până la peste 1.700 de dolari). Dacă aveți o mica spalatorie (sau doar un colț de rufe): spalatoarele de dimensiuni mari pot avea o lățime de 24 până la 30 de centimetri (și unele mașini sunt voluminoase, au  fronturi conturate care maresc lățimea). Notați dimensiunile spațiului dvs., dar verificați, de asemenea, dacă spalatoarle se vo potrivi prin holuri și pe ușile care intră în cameră. Și luați în considerare alți factori limitativi, cum ar fi o usa care va lovi în perete de fiecare dată când o deschideți. Dacă vă confruntați cu un spațiu extrem de îngust, un încărcător frontal ar putea fi cel mai bun. Dacă spălătoria nu este în subsol: mai întâi, asigurați-vă că podeaua este întărită corespunzător pentru greutatea mașinilor. Poate doriți un model mai silențios cu caracteristici care reduc vibrațiile și zgomotul în timpul ciclului de centrifugare, astfel încât să nu vă distrugă viața de zi cu zi. Dacă aveți multe rufe de spalat: Dimensiunile curenților sunt cele mai importante și pot varia de la circa 2,45 metri cubi până la 5,6 metri cubi. Veți găsi cea mai mare capacitate pe un încărcător frontal. Și luați în considerare setările programabile sau un piedestal care vă va ajuta in evitarea problemelor lombare.                5 moduri mai inteligente de a utiliza masina dvs. de spalat

Dacă nu doriți să cheltuiți foarte mult: un buget mic nu înseamnă neapărat un sacrificiu de performanță, dar probabil veți avea mai puține caracteristici fanteziste. Și nu vă lăsați influențați de culori la modă: veți economisi de la 100 la 200 $ dacă optați pentru un model alb. Încărcătoarele verticale tradiționale sunt cele mai ieftine, dar folosesc mai mult curent electric. Utilizați estimările Ghidului de energie pentru a vă lua în considerare costurile de curent electric pe durata de viață a aparatului de la 10 la 15 ani.

Conserbati apa si energia electrica pentru masina de spalat

Dacă doriți să conservați apa și energia electrică: incărcătoarele frontale folosesc mult mai puțină apă decât încărcătoarele tradiționale, care trebuie să se umple în întregime pentru ciclurile de spălare și clătire. Alegeți un model Energy Star, care reduce consumul de energie electrică și apă cu 20% și, respectiv, 35% față de modelele fără rating. Și verificați etichetele Ghidului Energiei ca bază pentru compararea de la model la model. Cu toate acestea, rețineți că costurile dvs. reale vor varia, în funcție de utilizarea dvs. și costurile de utilități din zona dvs.               Dacă vă luptați întotdeauna cu pete dure: in testele noastre, încărcătoarele frontale au oferit rezultate mai bune de curățare decât încărcătoarele superioare. Căutați o mașină cu un ciclu special de îndepărtare a petelor sau una cu abur. O setare de temperatură „rece”, care se amestecă într-un pic de apă caldă, va ajuta detergentul pulverizat să se dizolve complet pentru o mai bună îndepărtare a petelor.

Dacă sunteți special în ceea ce privește îngrijirea îmbrăcămintei: preferați un încărcător frontal, ceea ce poate provoca încurcarea îmbrăcămintei și este mai greu cu țesăturile. Unele modele de ultimă generație au cicluri speciale, special concepute pentru a curăța materiale specifice. De asemenea, căutați caracteristici personalizate, cum ar fi aburul, pentru o mai bună îndepărtare a petelor, viteze reglabile de centrifugare pentru a reduce încurcarea și cicluri de igienizare pentru a ucide germenii.

Lasă un răspuns